Programma 2018

HOVE BEWEEGT wijst u de weg naar een bruisend HOVE


BESTE HOVENAAR,

Op 14 oktober krijg je opnieuw de kans om te kiezen voor een project voor jouw gemeente. Op deze pagina’s lees je onze visie voor een dorp dat weer durft te dromen, vertrekkend vanuit onze drie pijlers – of zeg maar pijlen – open, sociaal en groen.

 

Lokale politiek moet zo transparant en doorleefd mogelijk zijn.
Voor ons eindigt jouw democratische inbreng niet op 14 oktober. Het begínt dan pas. Wij zien jou als partner in de gemeentelijke besluitvorming, een hele legislatuur lang. Daarom trekken we voluit de kaart van openheid en participatie.

 

Meer dan ooit zetten wij in op wat ons verbindt in plaats van op wat ons verschillend maakt. Solidariteit is dan ook ons sleutelwoord voor een warmere en rechtvaardige dorpsgemeenschap.

 

Dit zit gewoon in ons DNA, daar kunnen we niets aan doen. Wij streven naar een kwalitatieve leefomgeving, op basis van een harmonieus samengaan van mens en natuur. Die weg leidt naar ruimtelijke nederigheid én gezelligheid, naar  woonconcepten die generaties met elkaar verbinden, naar lokaal ondernemen in harmonie met ons landelijk karakter, naar een nieuwe visie op mobiliteit.

 

Ziezo, da’s Hove Beweegt in ’t kort. Op de volgende pagina’s gaan we daar wat dieper op in, met 19 enthousiaste kandidaten en 19 wegwijzers naar een bruisend Hove.
Veel leesplezier en tot binnenkort!

 

Filip Craen,
Kandidaat-Burgemeester